Бісквіт

  Інгредієнти


▪️ 1 яйце категорії С1

▪️ 30 г цукру

▪️ 26 г борошна

▪️ 6 г крохмалу кукурудзяного чи картопляного

▪️ Для форми 18 см діаметром ~ 3-4 яйця

▪️ Для форми 20 см діаметром ~ 5-6 яєць, і т д

Відповідно до діаметру форми - збільшуємо інгредієнти в стільки раз, скільки по рецепту у вас йтиме яєць.

Приготування:

1. Яйця, кімнатної температури збити з цукром до білої пухкої масси(займає приблизно 20 хв).
2. Змішати борошно та крохмаль. Просіяти 2 рази. Вмішати частинами в яйзя.
3. Виложити в підготовлену форму. Випікати до готовності.
4. Охолодити. Замотати в харчову плівку. Витримати в холодильнику 10 годин.

Смасного!

Інформація та фото знайдені в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар