Фруктовый торт а-ля тирамісу

Інгредієнти:

  • 400 г консервованого ананаса

  • 400 мл густого йогурту

  • 400 мл жирних вершків для збивання

  • 2 чайні ложки желатину

  • цукор за смаком

  • цедра лимона

  • 2 чайні ложки ванільного цукру

  • приблизно 200 г печива савоярді (дамські пальчики)

Приготування:

  1. Замочіть желатин у 2 столових ложках води. Залиште на 10 хвилин.

  2. Збийте вершки до стійких піків.

  3. Нагрійте желатин на слабкому вогні до повного розчинення (не доводьте до кипіння).

  4. У великій мисці змішайте йогурт, цукор, ванільний цукор, лимонну цедру та желатин. Додайте нарізані ананаси (попередньо зціджені).

  5. Потім акуратно введіть збиті вершки.

  6. Сік від ананасів злийте в окрему миску та по черзі занурюйте в нього печиво перед укладанням шарів.

  7. Викладіть шар печива, потім шар крему. Повторіть: печиво — крем.

  8. Накрийте торт харчовою плівкою і поставте в холодильник щонайменше на 2 години.

Немає коментарів:

Дописати коментар