Інгредієнти:
-
400 г консервованого ананаса
-
400 мл густого йогурту
-
400 мл жирних вершків для збивання
-
2 чайні ложки желатину
-
цукор за смаком
-
цедра лимона
-
2 чайні ложки ванільного цукру
-
приблизно 200 г печива савоярді (дамські пальчики)
Приготування:
-
Замочіть желатин у 2 столових ложках води. Залиште на 10 хвилин.
-
Збийте вершки до стійких піків.
-
Нагрійте желатин на слабкому вогні до повного розчинення (не доводьте до кипіння).
-
У великій мисці змішайте йогурт, цукор, ванільний цукор, лимонну цедру та желатин. Додайте нарізані ананаси (попередньо зціджені).
-
Потім акуратно введіть збиті вершки.
-
Сік від ананасів злийте в окрему миску та по черзі занурюйте в нього печиво перед укладанням шарів.
-
Викладіть шар печива, потім шар крему. Повторіть: печиво — крем.
-
Накрийте торт харчовою плівкою і поставте в холодильник щонайменше на 2 години.
Немає коментарів:
Дописати коментар