📝 Інгредієнти:
-
Борошно — 2 склянки
-
Цукор — 1/4 склянки
-
Розпушувач — 2 ч.л.
-
Кориця — 1 ч.л.
-
Мускатний горіх — 1/4 ч.л.
-
Сода — 1/2 ч.л.
-
Сіль — 1/2 ч.л.
-
Вершкове масло — 200 г
-
Молоко — 1/2 склянки
-
Яблука — 2 шт.
🧑🍳 Приготування:
Час приготування — приблизно 35 хвилин.
-
Змішайте всі сухі інгредієнти (крім спецій). Додайте розм’якшене вершкове масло та добре перемішайте.
-
Яблука очистіть та натріть на дрібній тертці. Додайте до тіста й перемішайте.
-
Додайте корицю та мускатний горіх.
-
В самому кінці додайте молоко. Знову ретельно перемішайте.
-
Розкачайте тісто та виріжте печиво за допомогою склянки, ножа чи формочок.
-
Деко застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом і викладіть печиво. Посипте цукром зверху.
-
Духовку розігрійте до 220 °C і випікайте печиво приблизно 15–25 хвилин (залежно від товщини тіста).
-
Готове печиво викладіть на тарілку та злегка посипте цукровою пудрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар