Печиво з яблуками, корицею / цинамоном та мускатним горіхом



📝 Інгредієнти:

  • Борошно — 2 склянки

  • Цукор — 1/4 склянки

  • Розпушувач — 2 ч.л.

  • Кориця — 1 ч.л.

  • Мускатний горіх — 1/4 ч.л.

  • Сода — 1/2 ч.л.

  • Сіль — 1/2 ч.л.

  • Вершкове масло — 200 г

  • Молоко — 1/2 склянки

  • Яблука — 2 шт.


🧑‍🍳 Приготування:

Час приготування — приблизно 35 хвилин.

  1. Змішайте всі сухі інгредієнти (крім спецій). Додайте розм’якшене вершкове масло та добре перемішайте.

  2. Яблука очистіть та натріть на дрібній тертці. Додайте до тіста й перемішайте.

  3. Додайте корицю та мускатний горіх.

  4. В самому кінці додайте молоко. Знову ретельно перемішайте.

  5. Розкачайте тісто та виріжте печиво за допомогою склянки, ножа чи формочок.

  6. Деко застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом і викладіть печиво. Посипте цукром зверху.

  7. Духовку розігрійте до 220 °C і випікайте печиво приблизно 15–25 хвилин (залежно від товщини тіста).

  8. Готове печиво викладіть на тарілку та злегка посипте цукровою пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар