Інгредієнти:
-
Мідії
-
Перепелині яйця — 8 шт
-
Помідори чері — 200 г
-
Болгарський перець — 1 шт
-
Рукола — 1 пучок
-
Базилік — приблизно 10 листочків
-
Тертий сир — ваш улюблений, у будь-якій кількості
Заправка:
-
Оливкова олія — 2 ст. ложки
-
Лайм — 1 шт
-
Соєвий соус — 1 ч. ложка
-
Сіль — 1/2 ч. ложки або менше
-
Чорний перець — за смаком
Приготування:
-
Відваріть перепелині яйця у киплячій воді протягом 5 хвилин, охолодіть у холодній воді, очистіть і розріжте навпіл.
-
Черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть у салатницю.
-
Болгарський перець наріжте кубиками, додайте до помідорів.
-
Додайте яйця та листочки базиліку.
-
Руколу промийте, обсушіть рушником або струсніть, поріжте й додайте в салатницю.
-
Додайте мідії.
-
Заправка: у чашку додайте сіль, чорний перець, сік лайма. Перемішайте до розчинення солі. Додайте соєвий соус та оливкову олію. Збийте виделкою або вінчиком.
-
Вилийте заправку до салату й перемішайте.
Подача:
-
Якщо подаєте порційно — викладіть салат і посипте сиром зверху.
-
Якщо подаєте в загальній салатниці — посипте сир зверху перед подачею.
Немає коментарів:
Дописати коментар