🥗 Салат з шампіньйонами, куркою та морквою по-корейськи


 

Інгредієнти:

  • шампіньйони — обсмажити на олії

  • куряче філе — відварити в підсоленій воді зі спеціями

  • яйця варені

  • морква по-корейськи

  • (опційно) консервована кукурудза

  • майонез

  • (за бажанням при подачі) сухарики


Приготування:

  1. Відваріть курку та яйця, остудіть.

  2. Шампіньйони наріжте та обсмажте до золотистого кольору.

  3. Усі інгредієнти (включно з морквою та, за бажанням, кукурудзою) нарізати або змішати.

  4. Заправити майонезом.

  5. Перед подачею можна посипати сухариками.

Смачного!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар