🥗 Салат «Овочевий з язиком»


 

Інгредієнти:

  • Огірок свіжий — 1 шт.

  • Помідор — 1–2 шт.

  • Солодкий перець (краще червоний або жовтий, м’ясистий) — 1 шт.

  • Відварений яловичий язик або серце — 200 г

  • Цибуля синя — 1/2 шт. (за бажанням)

  • Майонез — за смаком

  • Сіль — за смаком

Приготування:

  1. Всі овочі (огірок, помідор, перець) нарізати соломкою.

  2. Відварений язик або серце остудити, очистити (за потреби) та також нарізати тонкою соломкою.

  3. За бажанням — додати півкільцями нарізану синю цибулю.

  4. Додати сіль за смаком, заправити майонезом, добре перемішати.

  5. За бажанням — дати настоятись у холодильнику 10–15 хвилин перед подачею.

Немає коментарів:

Дописати коментар