Інгредієнти:
-
Огірок свіжий — 1 шт.
-
Помідор — 1–2 шт.
-
Солодкий перець (краще червоний або жовтий, м’ясистий) — 1 шт.
-
Відварений яловичий язик або серце — 200 г
-
Цибуля синя — 1/2 шт. (за бажанням)
-
Майонез — за смаком
-
Сіль — за смаком
Приготування:
-
Всі овочі (огірок, помідор, перець) нарізати соломкою.
-
Відварений язик або серце остудити, очистити (за потреби) та також нарізати тонкою соломкою.
-
За бажанням — додати півкільцями нарізану синю цибулю.
-
Додати сіль за смаком, заправити майонезом, добре перемішати.
-
За бажанням — дати настоятись у холодильнику 10–15 хвилин перед подачею.
Немає коментарів:
Дописати коментар