Паштет із курячих потрухів

Інгредієнти:

▪️ 500 г курячої  печінки

▪️ 500 г курячих  сердець 

▪️ 500 г курячих шлуночків

▪️ 2 цибулини

▪️ 2 морквини

▪️ 2 зубчика часнику

▪️ улюблені спеції

▪️ сіль, чорний перець, лавровий лист

▪️ 1 ч.л цукру

▪️ 50-100 г вершкового масла

Приготування

1.  Позрізати плівки з потрухів. Гарно промити серця від залишків крові.

2. Залити шлунки та серця холодною водою, довести до кипіння, зняти "шум", проварити 10 хв, злити воду, промити. 

3. Залити чистою водою,  довести до кипіння, зняти "шум". Покласти перець горошком, лавровий лист. Варити 1,5 години, посолити за 30хв. до кінця варки.

4. Моркву натерти, цибулю мілко нарізати. Обжарити до напівготовності.

5. Додати печінку, просмажити помішуючи, присипати цукром, ще обсмажити.

6. Додати зварені шлунки та серце, трохи бульйгону, спеції,  посолити поперчити, тушкувати під кришкою до готовності.

7.  Викласти в чашу блендера, додати масло, перемолоти.

8. Викласти в ємність для зберігання.  

Смачного!!!

Картинка знайдена в інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар