Салат з курячої печінки і корейської моркви


 

Інгредієнти:

▪️ Печінка куряча - 500 г

▪️ Цибуля - 1 шт.

▪️ Мариновані огірки - 4 шт.

▪️ Морква по-корейськи - 250 г

▪️ Сметана - 1 ст.л.

▪️ Майонез - 1 ст.л.

Приготування:

▪️ Смажимо цибулю до золотистого кольору. Потім цибулю прибираємо, додаємо курячу печінку, смажимо 10 хвилин. Солимо в цінці смаження.

▪️ Огірки ріжем напів кружальцями. Печінку - невеличкими шматочками, 

▪️ Всі інгрідієнти викладаємо в тарілку, солим перчим за смаком. Заправляєм сумішшю сметани з майонезом.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар