Bouneschlupp (Люксембурзький суп із зеленої квасолі)


 

Інгредієнти

  • 400 г зеленої квасолі

  • 300–400 г картоплі,

  • 150 г копченого бекону або ковбаски

  • 1 велика цибулина

  • 1–2 зубчики часнику (за бажанням)

  • 1 л бульйону (овочевого або м’ясного)

  • Сіль, перець за смаком

  • За бажанням: трохи вершків або молока для кремової консистенції 

Приготування

  1. Обсмажте бекон й цибулю до рум’яності; додайте часник.

  2. Додайте квасолю і картоплю, залийте бульйоном, доведіть до кипіння.

  3. Влийте вершки, зменшіть вогонь і варіть ~20 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.

  4. Перемішайте трохи для однорідності і пригостіть гарячим.

  5. Подавати можна з гомпперекіхельхерами або хлібом.

Немає коментарів:

Дописати коментар