Інгредієнти
-
400 г зеленої квасолі
-
300–400 г картоплі,
-
150 г копченого бекону або ковбаски
-
1 велика цибулина
-
1–2 зубчики часнику (за бажанням)
-
1 л бульйону (овочевого або м’ясного)
-
Сіль, перець за смаком
-
За бажанням: трохи вершків або молока для кремової консистенції
Приготування
-
Обсмажте бекон й цибулю до рум’яності; додайте часник.
-
Додайте квасолю і картоплю, залийте бульйоном, доведіть до кипіння.
-
Влийте вершки, зменшіть вогонь і варіть ~20 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
-
Перемішайте трохи для однорідності і пригостіть гарячим.
-
Подавати можна з гомпперекіхельхерами або хлібом.
Немає коментарів:
Дописати коментар