для тіста:
1,5 склянки води
150 гр вершкового масла
1,5 склянки борошна
6 яєць
для крему:
2 склянки сметани 25% жирності
1 склянка цукру
Приготування:
Тісто:
Поставити на вогонь каструлю з водою, додати масло.
Коли вода закипить, всипати борошно, прибрати з плити і добре розмішати масу.
Тісто трохи охолодити та вбити по одному яйцю, ретельно розмішуючи.
Тісто вимісити до глянцевого блиску та однорідності.
Заварне тісто перекласти в кондитерський мішок і формувати на дечці, вистеленій пекарським папером, довгасті "пальчики" довжиною 4-5 см.
Випікати в духовці, розігрітій до 170С до золотистого кольору.
Крем:
Збити холодну сметану із цукром до пишного крему.
Складання:
Готові і остиглі "пальчики" вмочати в крем і викладати на блюдо у вигляді гірки.
Поставити у холодильник на 12 годин. Готовий торт посипати тертим шоколадом.
Смачного!
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар