Курка Afritada Філіппінська страва


Інгрідієнти: 

Курка (стегна) - 1 кг
Курячий бульйон (підсолений) - 1 чашка (об'єм чашки 0,25 л)
Картопля - 0,5 кг
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець болгарський (червоний) – 1 шт.
Рослинна олія – 4 ст. ложки
Часник - 1 зубчик
Томатна паста - 30 г
Лавровий лист – 2 шт.
Сіль морська – 1 ч. ложка
Чорний перець - 1/4 ч. ложки

Приготування:

1. Попередньо підігрійте духову шафу, температура 180С.
2. Натріть курячі стегенця сіллю та перцем. Нагрійте сковороду, налийте 2 ст. ложки олії. Покладіть стегенця в сковорідку і обсмажте з обох боків до золотаво-коричневого кольору. Перекладіть обсмажені стегна у чисту тарілку.
3. Картоплю промийте в холодній воді. Перець болгарський наріжте великими шматками. Нагрійте чисту сковороду до середньої температури, налийте олію (2 ст. ложки). Додати картопля і смажте 10 хвилин. Додайте болгарський перець і смажте ще 6-7 хвилин (до готовності).
4. Цибулю поріжте великими шматками. Нагрійте суху сковороду, налийте 1 ст. ложку олії. Розріжте зубок часнику на 3-4 частини. Додайте його в сковороду і смажте хвилину, додайте цибулю і смажте ще 3-4 хвилини.
5. Покладіть курячі стегна в форму для випікання. Додайте цибулю з часником, курячий бульйон, томатну пасту, лаврове листя.
6. Помістіть у духову шафу. Випікати 40-45 хвилин (пару раз помішуючи). За 10 хвилин до готовності додайте картоплю та червоний болгарський перець.

Смачного!

Рецепт та картинки знайдені в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар