Бісквіт

  Інгредієнти


▪️ 1 яйце категорії С1

▪️ 30 г цукру

▪️ 26 г борошна

▪️ 6 г крохмалу кукурудзяного чи картопляного

▪️ Для форми 18 см діаметром ~ 3-4 яйця

▪️ Для форми 20 см діаметром ~ 5-6 яєць, і т д

Відповідно до діаметру форми - збільшуємо інгредієнти в стільки раз, скільки по рецепту у вас йтиме яєць.

ХАЧАПУРІ ПО-МЕГРЕЛЬСЬКИ

Інгрідієнти:


  • борошно - 200 гр
  • дріжджі сухі - 5 гр
  • цукор - 5 гр
  • сіль - 5 гр
  • оливкова олія - 5 мл у тісто та 5 мл для змащування 
  • тепла вода - 140 мл
  • сир сулугуні (або інший, смачно з моцарелою та звичайним твердим сиром - 250 гр
  • жовток - 1 шт.
  • сметана - 1 ст.л.