Найкращі рецепти інтернету, корисні поради та цікаві ідеї.
Салат «Натхнення»
Інгредієнти:
-
Мідії
-
Перепелині яйця — 8 шт
-
Помідори чері — 200 г
-
Болгарський перець — 1 шт
-
Рукола — 1 пучок
-
Базилік — приблизно 10 листочків
-
Тертий сир — ваш улюблений, у будь-якій кількості
Заправка:
-
Оливкова олія — 2 ст. ложки
-
Лайм — 1 шт
-
Соєвий соус — 1 ч. ложка
-
Сіль — 1/2 ч. ложки або менше
-
Чорний перець — за смаком
Салат з мідіями
Інгредієнти
-
Мідії консервовані
-
Помідори чері
-
Солодкий перець
-
Зелень
-
Лайм
-
Оливкова олія
-
Соєвий соус
Приготування
-
Помідори розрізати половинками
Солодкий перець нарізати невеликими кубиками.
-
Додати мідії, посипати подрібненою зеленню.
-
Приготувати заправку: змішати соєвий соус, оливкову олію та сік лайма.
-
Заправити салат.
Що приготувати з яєчних білків або найсмачніший Ангельський бісквіт
Якщо у вас залишилися яєчні білки після приготування морозива чи майонезу, їх можна успішно використати для приготування смачного бісквіта. Наприклад, я роблю або круглий бісквіт і промазую його кремом, або випікаю тонкий прямокутний бісквіт та роблю смачний рулет.
Білки після приготування основної страви потрібно поставити в холодильник (затягнувши миску харчовою плівкою) на 4–5 днів або заморозити (можна зберігати довго), а потім розморозити.
Білки після приготування основної страви потрібно поставити в холодильник (затягнувши миску харчовою плівкою) на 4–5 днів або заморозити (можна зберігати довго), а потім розморозити.
Для приготування ангельського бісквіта вам знадобиться:
- яєчні білки — 7 шт.
- цукор або цукрова пудра — 100 г
- пшеничне борошно — 80 г
- сік лимона або яблучний оцет — 1 десертна ложка
- щіпка солі
- вершкове масло для змащування форми
Підписатися на:
Дописи (Atom)