Інгредієнти:
▪️ 1 яйце категорії С1
▪️ 30 г цукру
▪️ 26 г борошна
▪️ 6 г крохмалу кукурудзяного чи картопляного
▪️ Для форми 18 см діаметром ~ 3-4 яйця
▪️ Для форми 20 см діаметром ~ 5-6 яєць, і т д
Відповідно до діаметру форми - збільшуємо інгредієнти в стільки раз, скільки по рецепту у вас йтиме яєць.
Приготування:
1. Яйця, кімнатної температури збити з цукром до білої пухкої масси(займає приблизно 20 хв).
2. Змішати борошно та крохмаль. Просіяти 2 рази. Вмішати частинами в яйзя.
3. Виложити в підготовлену форму. Випікати до готовності.
4. Охолодити. Замотати в харчову плівку. Витримати в холодильнику 10 годин.
Смасного!
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар