150 г чорного шоколаду (дрібно порізати)
2 ст. л. молока
125 г вершкового масла (м’якого)
125 г коричневого цукру (мускавадо)
3 яйця (відокремити жовтки від білків)
65 г борошна
1 ч. л. розпушувача
Для крему з маскарпоне:
Найкращі рецепти інтернету, корисні поради та цікаві ідеї.
150 г чорного шоколаду (дрібно порізати)
2 ст. л. молока
125 г вершкового масла (м’якого)
125 г коричневого цукру (мускавадо)
3 яйця (відокремити жовтки від білків)
65 г борошна
1 ч. л. розпушувача
Для крему з маскарпоне:
Мідії
Перепелині яйця — 8 шт
Помідори чері — 200 г
Болгарський перець — 1 шт
Рукола — 1 пучок
Базилік — приблизно 10 листочків
Тертий сир — ваш улюблений, у будь-якій кількості
Заправка:
Оливкова олія — 2 ст. ложки
Лайм — 1 шт
Соєвий соус — 1 ч. ложка
Сіль — 1/2 ч. ложки або менше
Чорний перець — за смаком
Мідії консервовані
Помідори чері
Солодкий перець
Зелень
Лайм
Оливкова олія
Соєвий соус
Помідори розрізати половинками
Солодкий перець нарізати невеликими кубиками.
Додати мідії, посипати подрібненою зеленню.
Приготувати заправку: змішати соєвий соус, оливкову олію та сік лайма.
Заправити салат.