Найкращі рецепти інтернету, корисні поради та цікаві ідеї.
Салат «Натхнення»
Інгредієнти:
-
Мідії
-
Перепелині яйця — 8 шт
-
Помідори чері — 200 г
-
Болгарський перець — 1 шт
-
Рукола — 1 пучок
-
Базилік — приблизно 10 листочків
-
Тертий сир — ваш улюблений, у будь-якій кількості
Заправка:
-
Оливкова олія — 2 ст. ложки
-
Лайм — 1 шт
-
Соєвий соус — 1 ч. ложка
-
Сіль — 1/2 ч. ложки або менше
-
Чорний перець — за смаком
Салат з мідіями
Інгредієнти
-
Мідії консервовані
-
Помідори чері
-
Солодкий перець
-
Зелень
-
Лайм
-
Оливкова олія
-
Соєвий соус
Приготування
-
Помідори розрізати половинками
Солодкий перець нарізати невеликими кубиками.
-
Додати мідії, посипати подрібненою зеленню.
-
Приготувати заправку: змішати соєвий соус, оливкову олію та сік лайма.
-
Заправити салат.
Що приготувати з яєчних білків або найсмачніший Ангельський бісквіт
Якщо у вас залишилися яєчні білки після приготування морозива чи майонезу, їх можна успішно використати для приготування смачного бісквіта. Наприклад, я роблю або круглий бісквіт і промазую його кремом, або випікаю тонкий прямокутний бісквіт та роблю смачний рулет.
Білки після приготування основної страви потрібно поставити в холодильник (затягнувши миску харчовою плівкою) на 4–5 днів або заморозити (можна зберігати довго), а потім розморозити.
Білки після приготування основної страви потрібно поставити в холодильник (затягнувши миску харчовою плівкою) на 4–5 днів або заморозити (можна зберігати довго), а потім розморозити.
Для приготування ангельського бісквіта вам знадобиться:
- яєчні білки — 7 шт.
- цукор або цукрова пудра — 100 г
- пшеничне борошно — 80 г
- сік лимона або яблучний оцет — 1 десертна ложка
- щіпка солі
- вершкове масло для змащування форми
Кефірна закваска для бездріжджового хліба
Як приготувати кефірну закваску:
1 Беремо простоквашу або старий кефір (бажано домашній), витримуємо його кілька (2–3) днів до появи бульбашок, відділення води та характерного запаху скисшого кефіру.
2 Додаємо житнє борошно до консистенції рідкої сметани, добре розмішуємо й залишаємо на столі, накривши марлею, на добу. У заквасці почнеться активне бродіння, і вона почне перекисати. У цей період її не слід перемішувати.
Салат "Времена года"
Ингредиенты
Капуста пекинская— 1 шт
Огурец соленый— 3 шт
Помидор— 3 шт
Лук красный (В оригинале рецепта добавляется только зеленый лук, с добавлением ещё и красного лука вкус мне показался интереснее) — 1 шт
Лук зеленый— 1 пуч.
Зелень(у меня укроп и петрушка) — 1 пуч.
Соль
Масло подсолнечное
Приготовление
Капуста пекинская— 1 шт
Огурец соленый— 3 шт
Помидор— 3 шт
Лук красный (В оригинале рецепта добавляется только зеленый лук, с добавлением ещё и красного лука вкус мне показался интереснее) — 1 шт
Лук зеленый— 1 пуч.
Зелень(у меня укроп и петрушка) — 1 пуч.
Соль
Масло подсолнечное
Приготовление
- Само собой, первым делом овощи и зелень моем, обсушиваем.
- Шинкуем капусту.
- Произвольными кусочками нарезаем огурцы и помидоры.
- Красный лук нарезать тонкими полукольцами.
- Зелёный лук и зелень мелко нарезать.
- Всё смешать, немного подсолить (огурцы солёные, аккуратнее!), заправить подсолнечным маслом.
Информация и фото найдены в сети интернет.
Як приготувати тернове вино
Інгредієнти:
плоди терену – 2,5 кг;
цукор – 1,5 кг;
вода – 3 літри;
немиті родзинки - 100 грам.
На поверхні родзинок знаходяться винні дріжджі, що забезпечать бродіння.
Приготування:
1. Приготувати цукровий сироп. Для цього змішати в ємності весь цукор та воду (1 літр), довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму.
Підписатися на:
Дописи (Atom)