- 125 г вершкового масла, м'якого
- 125 г сметани
- 1 ст. цукру
- 250 г борошна (1,5 склянки)
- ванілін
- цедра лимона чи апельсина, за бажанням
Окремо:
- повидло для начинки
- цукрова пудра для присипки
Приготування:
- Збийте м'яке масло з цукром, ваніллю та сметаною.
- Просійте борошно і додайте| до масляної маси.
- Замісіть тісто, розділіть навпіл, оберніть харчовою плівкою та помістіть у холодильник на 1 годину.
- Розігрійте духовку до 180-190 градусів.
- Присипте робочий стіл борошном, розкатайте частину тіста в прямокутник.
- Наріжте смужки шириною приблизно 7 см.
- По довжині кожної смужки викладіть начинку, зверніть рулетом і наріжте на маленькі смужки.
- Викладіть печиво на деко і випікайте в гарячій духовці 20 хвилин або до готовності.
- Печиво остудіть і присипте цукровою пудрою.
Смачного!
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар