Інгредієнти для тіста:
1 пачка вершкового масла або маргарину (200 гр.)
1 яйце
1,5 ч.л. розпушувача
0,5 склянки цукру
2 склянки борошна
Для начинки:
яблука, банани та гранат
Можна використовувати будь-які інші фрукти або сир і т.д.
Сметанний крем:
сметана 500 гр.
яйця 2 шт.
цукор 6 ст.л
ванільний цукор за смаком
борошно 4 ст.л
Приготування:
Тісто
Маргарин або масло порубати з борошном ножем в крихту.
Додати цукор, розпушувач, яйце. Замісити тісто.
Пісочне тісто довго місити не треба.
Прибрати тісто в холодильник.
Зробити начинку.
Фрукти промити і нарізати невеличкими кубиками. Змішати з ложкою крохмалю.
Для сметанного крему збити сметану, цукор, яйця, борошно та ванільний цукор.
Викласти тісто у форму, зробити бортики.
Викласти на тісто фрукти та залити кремом.
Випікати у розігрітій до 180 гр. духовці до готовності (близько 40 хв).
На гарячому пирогу крем може колихатися, але охолонувши, він ущільнюється.
Пиріг треба їсти повністю остиглим, бажано з холодильника.
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар