Крихта печива – 1,25 склянки
Розтоплене вершкове масло - 2 столові ложки
Цукор – 1 столова ложка
Упаковка пуддингу для чізкейку – 30 г
Молоко – 2 склянки
Приготування:
1. Змішайте крихту від печива з цукром та розтопленим маслом до однорідної маси. Викладіть по ¼ склянки суміші в кожну креманку і поставте на неї склянку (як прес), щоб основа щільно втрамбувалася.
2. Розведіть пуддинг у молоці згідно з інструкцією. Залишіть на пару хвилин і потім розлийте ¼ суміші по креманках (поверх утрамбованого печива).
3. Викладіть шар малини на пуддинг.
4. Вилийте решту пудингу і присипте крихтою від печива. Прикрасьте кількома ягодами.
5. Поставте в холодильник мінімум на 30 хвилин. Подавайте охолодженим.
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар