Паштет із курячих потрухів

Інгредієнти:

▪️ 500 г курячої  печінки

▪️ 500 г курячих  сердець 

▪️ 500 г курячих шлуночків

▪️ 2 цибулини

▪️ 2 морквини

▪️ 2 зубчика часнику

▪️ улюблені спеції

▪️ сіль, чорний перець, лавровий лист

Млинці з гарбузовим насінняи і сиропом на Хелловін

На 4 порції


  • 100 г борошна
  • 300 мл молока
  • сіль
  • 3 яйця
  • 40 г меленого гарбузового насіння
  • 40 грам вершкового масла
  • 2 столові ложки олії
  • гарбузове насіння
  • 8 столових ложок кленового сиропу
  • порошку кориці

1. Змішати борошно з молоком та сіллю в глибокій мисці та залишити набухати на 20 хв. 

Млинці з гарбузово-томатним чатні (індійський соус)

 4 порції - Приблизно 503 ккал/2111 кДж на порцію

Інгредієнти:

400 г м'якоті гарбуза

300 г мясистих помідорів

3 великі цибулини

2 зубчики часнику

1 ч. л. гірчичного порошку

1 ч. ложка чорного перцю

1 паличка кориці

200 грам коричневого цукру

250 мл оцту

Шоколадний торт із маскарпоне

Найкращий торт до Дня святого Валентина — адже це справжні шоколадні коржі, промазані кремом із маскарпоне та білого шоколаду..

Інгредієнти

для тіста

150 г чорного шоколаду (дрібно порізати)

2 ст. л. молока

125 г вершкового масла (м’якого)

125 г коричневого цукру (мускавадо)

3 яйця (відокремити жовтки від білків)

65 г борошна

1 ч. л. розпушувача

65 г картопляного крохмалюа

Для крему з маскарпоне:

🍪 Печиво «Солодкі сердечка»

Прикрашене перловим цукром або шматочками замороженої полуниці, печиво у формі сердечок створить романтичний настрій до Дня святого Валентина

Для тіста:

  • 75 г вершкового масла

  • 175 г борошна + ½ ч. л. розпушувача
    (+ борошно для розкатування)

  • 75 г дрібнокристалічного цукру

  • 1 яйце (збите)

Натуральна косметика з винограду власноруч



Сік винограду для обличчя — найкращий засіб для зморшкуватої шкіри.

  • Для жирної шкіри наносьте на обличчя в чистому вигляді, після процедури змийте.

  • Для сухої — змішайте у рівних пропорціях із молоком.

Салат «Натхнення»


Інгредієнти:

  • Мідії

  • Перепелині яйця — 8 шт

  • Помідори чері — 200 г

  • Болгарський перець — 1 шт

  • Рукола — 1 пучок

  • Базилік — приблизно 10 листочків

  • Тертий сир — ваш улюблений, у будь-якій кількості

Заправка:

  • Оливкова олія — 2 ст. ложки

  • Лайм — 1 шт

  • Соєвий соус — 1 ч. ложка

  • Сіль — 1/2 ч. ложки або менше

  • Чорний перець — за смаком

Салат з мідіями


Інгредієнти

  • Мідії консервовані

  • Помідори чері

  • Солодкий перець

  • Зелень

  • Лайм

  • Оливкова олія

  • Соєвий соус

Приготування

  1. Помідори розрізати половинками

  2. Солодкий перець нарізати невеликими кубиками.

  3. Додати мідії, посипати подрібненою зеленню.

  4. Приготувати заправку: змішати соєвий соус, оливкову олію та сік лайма.

  5. Заправити салат.


Що приготувати з яєчних білків або найсмачніший Ангельський бісквіт


    Якщо у вас залишилися яєчні білки після приготування морозива чи майонезу, їх можна успішно використати для приготування смачного бісквіта. Наприклад, я роблю або круглий бісквіт і промазую його кремом, або випікаю тонкий прямокутний бісквіт та роблю смачний рулет.
    Білки після приготування основної страви потрібно поставити в холодильник (затягнувши миску харчовою плівкою) на 4–5 днів або заморозити (можна зберігати довго), а потім розморозити.

Для приготування ангельського бісквіта вам знадобиться:

  • яєчні білки — 7 шт.
  • цукор або цукрова пудра — 100 г
  • пшеничне борошно — 80 г
  • сік лимона або яблучний оцет — 1 десертна ложка
  • щіпка солі
  • вершкове масло для змащування форми