Млинці з гарбузово-томатним чатні (індійський соус)

 4 порції - Приблизно 503 ккал/2111 кДж на порцію

Інгредієнти:

400 г м'якоті гарбуза

300 г мясистих помідорів

3 великі цибулини

2 зубчики часнику

1 ч. л. гірчичного порошку

1 ч. ложка чорного перцю

1 паличка кориці

200 грам коричневого цукру

250 мл оцту

100 грамів борошна

300 мл молока

сіль

3 яйця

40 грам вершкового масла

2 столові ложки олії


Приготування:

1. Для чатні наріжте м’якоть гарбуза та томати невеликими кубиками, цибулю нарізати кільцями і дрібно нашинкуйте часник.

2. Покладіть у велику каструлю овочі. Додайте гірчичний порошок з сіллю, перць, паличку кориці та цукор. Влийте оцет. Доведіть все до кипіння і варіть помішуючи близько 30 хвилин до загустіння. 

3. Для млинців змішайте борошно з молоком і сіллю до однорідності і залиште на 20 хвилин. Потім вмішайте яйця. 

4. Випекти тонкі млинці на суміші вершкового та рослинного масла.

5. Подавати з чатні.


Взято з журналу "Partysnacks: Halloweenpartyю 2008".  Copyright © 2008 eload24 GmbH 
Переклад автора.



Немає коментарів:

Дописати коментар