4 порції - Приблизно 503 ккал/2111 кДж на порцію
Інгредієнти:
400 г м'якоті гарбуза
300 г мясистих помідорів
3 великі цибулини
2 зубчики часнику
1 ч. л. гірчичного порошку
1 ч. ложка чорного перцю
1 паличка кориці
200 грам коричневого цукру
250 мл оцту
100 грамів борошна
300 мл молока
сіль
3 яйця
40 грам вершкового масла
2 столові ложки олії
Приготування:
1. Для чатні наріжте м’якоть гарбуза та томати невеликими кубиками, цибулю нарізати кільцями і дрібно нашинкуйте часник.
2. Покладіть у велику каструлю овочі. Додайте гірчичний порошок з сіллю, перць, паличку кориці та цукор. Влийте оцет. Доведіть все до кипіння і варіть помішуючи близько 30 хвилин до загустіння.
3. Для млинців змішайте борошно з молоком і сіллю до однорідності і залиште на 20 хвилин. Потім вмішайте яйця.
4. Випекти тонкі млинці на суміші вершкового та рослинного масла.
5. Подавати з чатні.
Немає коментарів:
Дописати коментар