Банановий десерт без випікання

 Інгредієнти


▪️ печиво світле - 80 гр

▪️ печиво темне - 80 гр

▪️ банани - 2 шт

▪️ сметана - 300 гр

▪️ згущене молоко - 300 гр

▪️ желатин - 25 гр

▪️ вода холодна - 100 мл

Приготування:

    Желатин заливаємо водою, перемішуємо та залишаємо набухати. У форму застелену пергаментом ломаємо два вили печива та нарізаємо банан. Викладаємо шарами, тільки не щільно, поки щось не закінчиться.

    У мисці змішуємо сметану та згущене молоко. Розтоплюємо желатин на водяній бані або у мікрохвильовці, додаємо до нього пару ложок сметанкової маси, перемішуємо та переливаємо до загальної маси постійно перемішуючи. Потім вливаємо всю масу у форму, вирівнюємо та ставимо у холодильник або на балкон на пару годин.

    Дістаємо з форми, присипаємо какао або тертим шоколадом та пригодаємось. 

Смачного!

Інформація та фото знайдені в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар