Інгредієнти:
▪️ печиво світле - 80 гр
▪️ печиво темне - 80 гр
▪️ банани - 2 шт
▪️ сметана - 300 гр
▪️ згущене молоко - 300 гр
▪️ желатин - 25 гр
▪️ вода холодна - 100 мл
Приготування:
Желатин заливаємо водою, перемішуємо та залишаємо набухати. У форму застелену пергаментом ломаємо два вили печива та нарізаємо банан. Викладаємо шарами, тільки не щільно, поки щось не закінчиться.
У мисці змішуємо сметану та згущене молоко. Розтоплюємо желатин на водяній бані або у мікрохвильовці, додаємо до нього пару ложок сметанкової маси, перемішуємо та переливаємо до загальної маси постійно перемішуючи. Потім вливаємо всю масу у форму, вирівнюємо та ставимо у холодильник або на балкон на пару годин.
Дістаємо з форми, присипаємо какао або тертим шоколадом та пригодаємось.
Смачного!
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар