Інгредієнти:
для гречаників:
▪️ 700г фаршу
▪️ 225г сухої гречки
▪️ 1 цибулина
▪️ 2 яйця
▪️ борошно для паніровки
▪️ сіль, перець, сушений часник
▪️ 20г олії для смаження
для соусу:
▪️ 500мл томатного соку (або томатної пасти розведеної у теплій воді)
▪️ 150г цибулі
▪️ 2ст.л томатної пасти, сіль, перець, гострий перець
▪️ зелень для подачі.
Приготування:
Зварити кашу та злегка охолодити.
Цибулю мілко нарізати.
Змішати кашу, фарш, цибулю, яйце та спеції.
Сформувати грачаники, обваляти їх у муці та обжарити до хрусткої шкірочки на олії.
Для соусу - обжарити цибулю, додати пасру, сіль та спеції і ще обсмажити. Додити сік і довести до кипіння.
Скласти в соус обсмажені гречаники, довести до кипіння, готувати на маленькому вогні до готовності(хвилин 40).
Смачного !
Фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар