Інгредієнти:
▪️ 150 г. вершкового масла ( м’якого )
▪️ 150 г. цукрової пудри
▪️ 2 яйця
▪️ 150 г. родзинок
▪️ 200 г. борошна
▪️ 1 ч.л. розпушувача
▪️ 10 г. ванільного цукру
▪️ цукрова пудра для посипки
Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури
Приготування:
1. Родзинки промити окропом та просушити.
2. Просіяти борошно, змішати з розпушувачем. ваніліном та родзинками.
3. Масло змішати з цукровою пудрою.
4. Додати до масла яйця та вимішати до однорідної масси.
5. Додати родзинки з мукою та ще раз ретельно вимішати.
6. Викласти в в форму, розрівняти, лопаткою зробити "розріз" посередині.
7. Випікати до готовності.
8. Після випікання присипати цукровою пудрою.
Смачного!
Фото знайдено в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар