Торт "Дамські пальчик

Інгредієнти

для тіста:
1,5 склянки води
150 гр вершкового масла
1,5 склянки борошна
6 яєць

для крему:
2 склянки сметани 25% жирності
1 склянка цукру
Приготування:


Тісто
Поставити на вогонь каструлю з водою, додати масло. 
Коли вода закипить, всипати борошно, прибрати з плити і добре розмішати масу. 
Тісто трохи охолодити та вбити по одному яйцю, ретельно розмішуючи. 
Тісто вимісити до глянцевого блиску та однорідності.
Заварне тісто перекласти в кондитерський мішок і формувати на дечці, вистеленій пекарським папером, довгасті "пальчики" довжиною 4-5 см. 
Випікати в духовці, розігрітій до 170С до золотистого кольору.

Крем
Збити холодну сметану із цукром до пишного крему.

Складання
Готові і остиглі "пальчики" вмочати в крем і викладати на блюдо у вигляді гірки. 
Поставити у холодильник на 12 годин. Готовий торт посипати тертим шоколадом.

Смачного!

Інформація та фото знайдені в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар