- Курячі стегна - 4 шт. (770 г)
- Лимон – 0,25 шт.
- базилік сушений - 1 ст. л.
- Часник – 6 зуб.
- Сіль велика - 1-1,5 ч. л.
- Перець – 0,5 ч. л.
- Оливкова олія - 4 ст. л.
на тісто (200 г):
- Борошно
- Вода
- Сіль
- Оливкова олія
Приготування:
1. Для початку робимо заправку для курочки: часник посікти і змішати з базиліком, сіллю, перцем, влити олію. Якщо є ступка, розтерти у ній.
2. Миємо, обсушуємо бедра і натираємо з усіх боків сумішшю.
3. Розкатуємо тісто (будь-яке підійде, листкове, дріжджове, пельменне) в тонкий пласт і розкладаємо на змащеній формі (22 см).
4. Викладаємо шматочки курки на тісто, між ними півкружальця лимона.
5. По краям тісто защипати і змастити їх олією.
6. Ставимо випікатися хвилин на 45-50 при 180 С. У процесі поливати соком, що витопився з м'яса.
7. Дати постояти у вимкненій духовці.
Смачного!
Інформація та фото знайдені в Інтернеті.
Немає коментарів:
Дописати коментар