Запечені овочі


Інгрідієнти 

молодий білий кабачок - 1шт.,
помідор - 2шт.,
сир - 70гр, сіль,
перець.

Приготування:

1. Помідори з кабачками помити, нарізати кружальцями завтовшки по 7-8 мм. Сир нарізати невеликими скибочками.

2. Форму для випікання застелити папером. Викласти на неї овочі, чергуючи. Почати і закінчити з кабачка, кожен шар за смаком посолити і поперчити. Кількість овочевих шарів на ваше бажання.

3. Під кінець до кожного овочевого стовпчика покласти шматочок сиру. Запікати в духовці протягом п'ятнадцяти хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.

Інформація та фото знайдені в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар